Om Pinnen og Snella

Pinnen og Snella ble startet opp september 2018 av Camilla Siegel. Det begynte som en Instagramkonto og en Facebookside, men utviklet seg til å bli noe mer: en business og en drøm!

Jeg tok kurset “Bli strikkedesigner” av Stella Charming. Da jeg meldte meg på, tenkte jeg “Hvorfor ikke?!”. Jeg måtte bare prøve. Det viste seg å være midt i blinken for meg og mine interesser. Jeg har lært så mye, og helt ærlig hadde jeg aldri trodd at “lille Camilla” skulle klare å lage egne strikkeoppskrifter! Men her er jeg nå og storkoser meg med dette.

I tillegg til strikkeoppskrifter, syr jeg også barneklær. Personlig elsker jeg fargerike klær, og hjemmesydde klær er noe helt spesielt med det fantastiske utvalget av stoffer vi har! Dersom det er plagg, størrelser eller lignende du ønsker å bestille, ta kontakt via kontaktskjemaet eller send meg melding på Facebook eller Instagram!

I tillegg har jeg vært, og er, så heldig å ha med meg min kjære mann som en enorm støtte! Han har heiet på meg fra begynnelsen og gitt meg tid til å arbeide med oppskriftene. Torkild, tusen takk for at du er her for meg og støtter meg! Jeg setter så umåtelig stor pris på deg!

Camilla