Om Pinnen og Snella

September 2018 ble det plantet et lite frø i den store, digitale verden. Pinnen og Snella ble offisielt startet opp av meg, Camilla, med glitrende engasjement og ambisjoner! Navnet kom på plass, Instagram- og Facebookkontoen ble opprettet og fremtiden så lys ut.

Jeg tok kurset “Bli strikkedesigner” av Stella Charming. Da jeg meldte meg på, tenkte jeg “Hvorfor ikke?!”. Jeg måtte bare prøve. Det viste seg å være midt i blinken for meg og mine interesser. Jeg har lært så mye, og helt ærlig hadde jeg aldri trodd at “lille Camilla” skulle klare å lage egne strikkeoppskrifter! Men tror du jammen meg ikke jeg klarte det?!

I tillegg til strikkeoppskrifter, syr jeg også barneklær og produkter knyttet til Zero Waste-kategorien. Personlig elsker jeg fargerike klær og produkter! I tillegg er hjemmesydde klær noe helt spesielt med det fantastiske utvalget av stoffer vi har! Jeg syr også på bestilling 🙂

Det er ikke til å stikke under en stol at 2021 og 2022 var to tøffe år. Ikke på grunn av Corona, men det har vært mange uheldige ting privat. Jeg håper og tror at nå er jeg godt på veg ut av mørket og at fremtiden er lys og full av muligheter! Jeg kjenner i hvert fall motivasjonen og engasjementet inntar plass i meg igjen!

Skulle det være noe, må du bare ta kontakt 🙂 Enten via kontaktskjemaet her, på e-post, Facebook eller Instagram.

Hilsen Camilla 🙂