Om Pinnen og Snella

September 2018 ble det plantet et lite frø i den store, digitale verden. Pinnen og Snella ble offisielt startet opp av meg, Camilla, med glitrende engasjement og ambisjoner! Navnet kom på plass, Instagram- og Facebookkontoen ble opprettet og fremtiden så lys ut.

Jeg tok kurset “Bli strikkedesigner” av Stella Charming. Da jeg meldte meg på, tenkte jeg “Hvorfor ikke?!”. Jeg måtte bare prøve. Det viste seg å være midt i blinken for meg og mine interesser. Jeg har lært så mye, og helt ærlig hadde jeg aldri trodd at “lille Camilla” skulle klare å lage egne strikkeoppskrifter! Men tror du jammen meg ikke jeg klarte det?!

Det er ikke til å stikke under en stol at 2021-2023 var noen tøffe år. Ikke på grunn av Corona, men det har vært mange uheldige ting privat. Ting har gått bedre, også har livet gitt meg noen nye utfordringer og erfaringer. Nå tenker jeg at de erfaringene har en mening, og nå er jeg takknemlig for å ha erfart dem. Grunnen til det, er fordi jeg har fått et nytt syn på hva jeg skal her i livet.

Til nå har jeg ikke klart å slå sterke røtter i en jobb. Jeg har kjent på både trivsel og mistrivsel i jobb. Nå vet jeg at min livsoppgave handler om kreativitet og psykisk helse. Kreativitet har nemlig mange psykiske helsefordeler, og jeg vil være en som formidler dette til folk. For meg er strikking min store måte å roe ned på, og strikking gir meg generelt så utrolig mye mer enn bare produksjon.

Fremtiden er lys. Jeg oser av kreativitet, idéer, planer og engasjement! Jeg må jobbe hardt, men snart kommer jeg til å tilby deg et noe annerledes strikkekurs og strikketreff 🙂 Så får vi se hva mer spennende som kommer i fremtiden!

Jeg ønsker deg en fantastisk dag!

Hilsen Camilla 🙂